Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alexandru Pânzari a fost eliberat din penitenciar

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaАлександр Пынзарь Alexandru Pînzari
Александр Пынзарь Alexandru Pînzari - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Abonare
Alexandru Pânzari a fost eliberat din penitenciar, chiar dacă ieri procurorii au cer prelungirea mandatului de arest.
CHIȘINĂU, 25 aug – Sputnik. Fostul șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, a fost eliberat din penitenciar și plasat în arest la domiciliu. Decizia a fost luată astăzi de magistrați.
Despre eliberarea din penitenciar a lui Pânzari a scris și președintele PDM, Pavel Filip, pe pagina sa de Facebook.
"O veste foarte bună astăzi: colegul nostru Alexandru Pânzari a fost eliberat din arest. Un semn bun, un semn că se va face dreptate. Mă bucur că Alexandru va fi acasă de Ziua Independenței", a scris Filip.
Pânzari a fost reținut pe 30 iulie, iar pe 1 august pe numele lui a fost eliberat mandat de arest pentru 30 de zile, perioada care expiră în această săptămână.
Alexandru Pânzari  - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Societate
Alexandru Pânzari ar putea să mai stea după gratii: Procurorii cer prelungirea mandatului
Fostul șef al IGP este vizat în dosarul ce ține de activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, pe vremea când activa în calitate de șef al IGP. În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat mai multe dispozitive electronice și înscrisuri.
În cadrul aceluiași dosar au fost reținuți șeful Inspectoratului de Poliție a municipiului Bălți, un inspector din cadrul Poliției de Frontieră și președintele Asociației FEA.
Fluxul de știri
0