Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Date alarmante: Câte cazuri noi de COVID-19 s-au înregistrat

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Abonare
Numărul celor infectați cu noul coronavirus crește de la o zi la alta. Astăzi, 512 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, majoritatea dintre ele fiind nevaccinate. Totodată, alte cinci persoane au fost răpuse de boală.
CHIȘINĂU, 24 aug - Sputnik. Autoritățile din sănătate anunță alte 512 de cazuri de COVID-19. Conform datelor oficiale, au fost efectuate 6 621 de teste, dintre care 2 062 de teste rapide.
Din totalul de cazuri, 21 sunt de import, și anume din Italia, Germania, Franța, România, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Marea Britanie și Muntenegru. Totodată, opt cazuri noi se înregistrează în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre doi medici, patru asistenți medicali și doi infirmieri.
Ministerul Sănătății a precizat că din totalul cazurilor depistate marți, 421 sunt în rândul persoanelor nevaccinate.
Profesor - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2021
Societate
Sindicatele din Educație: Statul să achite testele anti COVID-19
Datele oficiale ale Ministerului Sănătății mai arată că în prezent 78 de pacienți sunt în stare extrem de gravă, dintre care opt sunt intubați.
Totodată, alte 239 de persoane s-au vindecat de noul coronavirus. În total, 255 724 de persoane au fost tratate de COVID-19.
Numărul de decese a ajuns la 6 374, după ce alte cinci persoane s-au stins din viață. Este vorba de trei femei și doi bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 90 de ani.
Fluxul de știri
0