Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Unde staționează astăzi punctele mobile de vaccinare

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Autobuzul și troleibuzul în care oamenii se pot vaccina împotriva COVID-19 vor fi prezente și astăzi în Chișinău.
CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Autoritățile locale continuă să îndemne oamenii să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Astfel, punctele mobile de vaccinare din Capitală pot fi găsite și astăzi în municipiul Chișinău.
Troleibuzul va staționa astăzi în sectorul Râșcani, pe strada Miron Costin, la complexul memorial Feciorilor Patriei „Sf. Amintire”. Autobuzul poate fi găsit șoseaua Muncești 806. Punctele mobile de vaccinare vor activa începând cu ora 10:00 și vor activa până la ora 18:00.
Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2021
Coronavirus
Crește numărul cazurilor de COVID-19: Zece oameni au fost răpuşi de virus
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Fluxul de știri
0