Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Se așteaptă noi restricții? Comisia Extraordinară de Sănătate Publică, în ședință

© Sputnik / Mihai CarausПресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2021
Abonare
Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică se întrunește astăzi în ședință și urmează să aprobe noi măsuri pentru a preveni răspândirea infecției COVID-19.
CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Informația despre convocarea Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Guvernului Marina Nani.
Ședința va avea loc la ora 15:00, iar o oră mai târziu ministrul Sănătății Ala Nemerenco va susține un briefing în care va anunța ce măsuri au fost adoptate.
Cel mai probabil, astăzi va fi luată o decizie cu privire la felul în care se va desfășura procesul de învățământ în noul an de studii.
Sâmbătă urma să se convoace în ședință și Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. Asta a anunțat cu o zi înainte primarul Capitalei Ion Ceban. Doar că ședința nu a mai avut loc, iar astăzi autoritățile locale au explicat că au așteptat mai întâi să se convoace Comisia Națională de Sănătate Publică, pentru a se conforma hotărârii adoptate la un nivel mai înalt și pentru a-și racorda deciziile adoptate la nivel local la cele naționale.
Fluxul de știri
0