Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Populația, îndemnată să se vaccineze: Unde găsim astăzi punctele mobile de imunizare

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 22.08.2021
Abonare
Campania de imunizare în punctele mobile continuă. Primăria anunță unde va staționa astăzi troleibuzul și autobuzul.
CHIȘINĂU, 22 aug - Sputnik. Cei care vor să se imunizeze sunt așteptați la punctele mobile care sunt amplasate în municipiul Chișinău. Începând cu ora 10:00, troleibuzul și autobuzul destinat special pentru campania de vaccinare staționează în Capitală și în suburbii.
Astfel, duminică, 22 august, doritorii de a se imuniza pot găsi troleibuzul în sectorul Ciocana, în intersecția străzilor Alecu Russo cu Meșterul Manole. Autobuzul va staționa astăzi în sectorul Centru, pe strada Armenească, la intrarea în piața Centrală.
Punctele mobile de vaccinare vor activ până la ora 18:00.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 18.08.2021
Internațional
În Ucraina - cu o singură doză de vaccin anti-COVID: Decizia autorităților din țara vecină
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Fluxul de știri
0