Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noile reguli anti-COVID pe Aeroportul Chișinău: Avia Invest vine cu un apel

© Sputnik / Miroslav RotariAeroportul Internațional Chișinău
Aeroportul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2021
Abonare
Instituția solicităm suportul instituțiilor care au funcția de control si verificare a respectării măsurilor de prevenire si profilaxie a răspândirii COVID-19.
CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik. Avia Invest amintește despre regulile stabilite de Comisia națională extraordinară în sănătate publică, intrate în vigoare din 16 august. Printre acestea este și interdicția de acces în Aeroportul Internațional Chișinău a persoanelor care petrec și întimpină pasagerii.
Astfel, în incinta Aeroportului au acces doar pasagerii care prezintă biletul la intrarea în terminal.
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2021
Societate
Restricții noi: Nu mai avem acces în Aeroportul Chișinău fără bilet
Avia Invest menționează că majoritatea pasagerilor se străduiesc să respecte măsurile anti COVID-19. Totuși, unii nu vor să respecte distanța necesară, să poarte masca de protecție sau o poartă incorect. Aceste cerințe sunt ignorate chiar și atunci când personalul aeroportului le reamintește pasagerilor despre obligativitatea respectării tuturor acestor reguli. În context, instituția face apel către toți pasagerii și persoanele însoțitoare să trateze cu înțelegere respectarea obligatorie și corectă a măsurilor impuse.
”În plus, solicităm suportul instituțiilor de stat care au funcția de control si verificare a respectării măsurilor de prevenire si profilaxie a răspândirii COVID-19 și cele in atribuția cărora intra asigurarea respectării necondiționate a ordinii publice, la care se referă în prezent aceste măsuri”, este menționat într-un comunicat al Avia Invest.
De asemenea, pasagerii sunt rugați să vină din timp la aeroport.
Fluxul de știri
0