Рабочий на электромобиле моет пол в Главном пресс-центре перед зимними Олимпийскими играми 2022 года в Пекине - Sputnik Moldova, 1920
Olimpiada de la Beijing - 2022
Citiți, ascultați și urmăriți cele mai interesante știri, reportaje, galerii foto, comentarii în exclusivitate de la Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing - 2022.

Moldova va participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2021
Abonare
Șase sportivi moldoveni vor reprezenta țara la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.
CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Republica Moldova va fi reprezentată de șase sportivi la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, care se vor desfășura în perioada 24 august - 5 septembrie.
Țara noastră va fi reprezentată de sportivii Oleg Creţul şi Ion Basoc (judo), Vladimir Butucea și Oxana Spătaru (atletism), Denis Raiul şi Larisa Marinencova (powerlifting).
Люди в городе - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2021
Coronavirus
Se așteaptă noi restricții: Comisia municipală de Sănătate Publică - în ședință
Cel mai bun rezultat înregistrat de sportivii paralimpici îi aparține judocanului Oleg Crețul, care a ocupat locul cinci la Campionatul Mondial pentru nevăzători.
Oleg Crețul este și președintele în exercițiu al Comitetului Paralimpic din Republica Moldova și este nevăzător. Sportivul moldovean are în palmares trei participări la Jocurile Paralimpice şi una la Olimpiada de la Atlanta din 1996. La Jocurile Paralimpice de la Atena din 2004 a câștigat medalia de argint, iar în anul 2008, la Beijing, a câștigat medalia de aur.
Fluxul de știri
0