Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Poliția împarte din nou amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă regulile anti-COVID

© Sputnik / Anatolii Kiriakimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2021
Abonare
Moldovenii care nu vor respecta măsurile de protecție împotriva coronavirusului riscă să fie sancționați.
CHIȘINĂU, 20 AUG – Sputnik. În contextul creșterii numărului de infectări cu noul tip de coronavirus, oamenii legii vor ieși din nou în străzi pentru a monitoriza respectarea măsurilor impuse prin deciziile CNESP.
Astfel, polițiștii și carabinierii îi vor informa, verifica și chiar sancționa pe cei care pun în pericol siguranța cetățenilor prin nerespectarea măsurilor de protecție anti-COVID.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Societate
Astăzi au intrat în vigoare noile reguli de traversare a frontierei – detalii
Potrivit unui comunicat emis de Poliție, în contextul situației epidemiologice dificile atestate în țară, în continuare este obligatoriu:
Purtarea măștilor de protecție în toate spațiile publice închise, în transportul public și la stațiile de așteptare, inclusiv în spațiile deschise unde nu este posibilă respectarea distanței fizice;
Respectarea distanței fizice între persoane de minim un metru;
Respectarea regimului de autoizolare de către persoanele cărora li se stabilește regimul respectiv;
Persoanele care vor încălca măsurile impuse de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică riscă amenzi de până la 25 de mii de lei pentru persoanele fizice și până la 75 000 de lei pentru persoanele juridice.
Повышенные меры безопасности: как в Международном аэропорту Кишинева проверяют пассажиров - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Coronavirus
De astăzi nu mai poți face asta în aeroport: Noile reguli intrate în vigoare
Amintim că noile restricții impuse prin decizia CNESP au intrat în vigoare în data de 16 august. Printre decizii se numără restricționarea accesului în incinta Aeroportului Chișinău, dar și au fost modificarea regulilor de traversare a frontierei.
Fluxul de știri
0