Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

De astăzi nu mai poți face asta în aeroport: Noile reguli intrate în vigoare

© Sputnik / Miroslav RotariПовышенные меры безопасности: как в Международном аэропорту Кишинева проверяют пассажиров
Повышенные меры безопасности: как в Международном аэропорту Кишинева проверяют пассажиров - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Abonare
În urma deciziei Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, începând cu ziua de astăzi, intrarea în Aeroportul Internațional Chișinău este restricționată.
CHIȘINĂU, 16 aug - Sputnik. CNESP a luat noi măsuri anti COVID-19, care intră de astăzi în vigoare. Astfel, una din deciziile Comisiei este și restricționarea accesului în incinta Aeroportului Chișinău.
Astfel, în interiorul aeroportului au acces doar călătorii care dețin un bilet avia. Cei care vin să-și întâmpine sau să-și petreacă rudele și prietenii care pleacă peste hotare nu pot intra în clădirea Aeroportului Internațional Chișinău.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Societate
Astăzi au intrat în vigoare noile reguli de traversare a frontierei – detalii
Totodată, de astăzi au intrat în vigoare și regulile noi de intrare în Republica Moldova. Astfel, persoanele vaccinate complet împotriva COVID-19, cele care au un test PCR sau test antigen negativ, dar și cei care au un certificat care confirmă că a suportat noul coronavirus în ultimele șase luni pot intra în țară fără restricții.
Fluxul de știri
0