Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fost director adjunct al CNA: Nu exclud că Stoianoglo ar putea fugi din țară

© Sputnik / Mihai CarausAlexandr Stoianoglo
Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Abonare
Fostul director adjunct al Centrului Național Anticorupție Cristina Țărnă a declarat în Studioul Sputnik Moldova că nu exclude că procurorul general Alexandr Stoianoglo ar putea fugi din țară.
CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Procurorul general Alexandr Stoianoglo ar putea fugi din țară. De această părere este fostul director adjunct al CNA Cristina Țărnă, invitată în Studioul Sputnik Moldova.
”Dacă zvonurile ar fi adevărtate că s-a pricopsit, că nu întâmplător au fost eliberate mai multe persoane cu o putere financiară serioasă. Nu vreau să acuz pe nimeni. S-a vorbit, s-a spus că și Dodon ar fi luat, și Plahotniuc, și Platon, și Stoianoglo. Oamenii care știu că și-au asigurat viitorul, uneori preferă să se îndepărteze de sursa problemelor. Ne e exclus că ar putea și să plece”, a comunicat Țărnă.
Amintim că astăzi procurorul general Alexandr Stoianoglo a organizat un briefing în care a acuzat-o pe președintele Maia Sandu de încălcarea principiului separării puterilor în stat.
Procurorul general, Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Politică
Cine sunt cei pe care Sandu vrea să-i tragă la răspundere: Declarațiile lui Stoianoglo
Totodată, procurorul-șef a precizat că în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Suprem de Securitate președintele Maia Sandu a cerut tragerea la răspundere penală a unor politicieni din opoziți. Din listă ar face parte Igor Dodon, Zinaida Greceanîi și Vladimir Voronin.
El a menționat că nu va demisiona din funcția de procuror general.
Fluxul de știri
0