Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Participă sau nu Moldova la summit-ul EAEU: Ce spune Gavrilița

© Photo : Miroslav RotariПремьер-министр и члены нового правительства Молдовы приняли присягу
Премьер-министр и члены нового правительства Молдовы приняли присягу - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Abonare
Summitul Uniunii Economice Eurasiatice se desfășoară în perioada 19-20 august în Kârgâzstan în format obișnuit.
CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a anunțat dacă vreunul dintre reprezentanții autorităților moldovenești participă la summitul Uniunii Economice Eurasiatice, care se desfășoară în perioada 19-20 august în Kârgâstan.
„Suntem un Guvern care nu are nici două săptămâni de la învestire în funcție. Ne concentrăm pe agenda internă”, a precizat premierul în cadrul unei conferințe de presă.
Șefii de guvern din Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan și Rusia vor discuta despre aspectele actuale ale aprofundării integrării în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice (EAEU).
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Coronavirus
Va fi sau nu instituit un nou lockdown în Republica Moldova: Ce spune Gavrilița
Acestea vor pune un accent deosebit pe funcționarea pieței interne a EAEU, formarea piețelor comune pentru gaz, petrol și produse petroliere, probleme de transport și perspectivele creării unei instituții care să susțină comerțul reciproc și exterior al statelor membre.
Fluxul de știri
0