Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum vor învăța elevii de la 1 septembrie: Anunțul premierului Gavrilița

© Photo : Miroslav RotariNatalia Gavrilița
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Abonare
Premierul Gavrilița a anunțat când vor fi stabilite condițiile în care se va desfășura procesul de învățământ în noul an de studii.
CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. În această săptămână vom afla cum va începe noul an școlar. Consiliul Național pentru Sănătate Publică urmează să se întâlnească în ședință. Cu un anunț în acest sens a venit prim-ministrul Natalia Gavrilița.
”Săptămâna aceasta, cel mai probabil, vom avea încă o ședință a Consiliului Național pentru Sănătate Publică pentru a clarifica regulile de începere a anului școlar. Pentru că toți părinții așteaptă să afle care vor fi condițiile la 1 septembrie”, a declarat premierul.
În același timp, Gavrilița a îndemnat cetățenii țării noastre să se vaccineze și a menționat că, potrivit datelor prezentate de specialiștii în sănătate, 98 la sută dintre pacienții cu forme grave de COVID-19 reprezintă persoanele nevaccinate.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Coronavirus
Va fi sau nu instituit un nou lockdown în Republica Moldova: Ce spune Gavrilița
Potrivit Ministerului Sănătății, de la începutul pandemiei peste 263 de mii de moldoveni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, dintre care 254 452 s-au vindecat, iar 6 328 de persoane au murit fiind răpuse de virus.
Fluxul de știri
0