Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Doi ambasadori au fost rechemați din funcție: Cine sunt

© Sputnik / Mihai CarausПресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2021
Abonare
Miniștrii au aprobat decizia de rechemare din funcție a doi ambasadori ai Republicii Moldova. Este vorba despre ambasadorii țării noastre în Israel și Belarus.
CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. Ambasadorul Republicii Moldova în Israel, Gabriela Morari, a fost rechemată din funcție. La fel, a fost rechemat și ambasadorul Republicii Moldova în Belarus, Victor Sorocean. Decizia a fost luată de miniștri în cadrul ședinței de astăzi, 19 august, la propunerea ministrului de Externe, Nicu Popescu.
Владимир Головатюк - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Politică
Golovatiuc este retras din funcția de ambasador al Republicii Moldova la Moscova
Decretele de rechemare a ambasadorilor urmează să fie semnate de președintele Maia Sandu. Amintim că recent a fost rechemat și demis din funcție Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă. Vladimir Golovatiuc ar fi fost implicat într-un scandal sexual.
Anatol Țăranu - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2021
Politică
Va fi sau nu Anatol Țăranu ambasador la Moscova - Iată ce spune chiar el
Acesta este învinuit de o angajată a Ambasadei Republicii Moldova la Moscova de hărțuire sexuală. Ulterior, ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă a fost rechemat pentru consultări și evaluarea activității misiunii diplomatice de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.
Fluxul de știri
0