Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Stoianoglo a fost chemat în Parlament: Care este motivul

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaAlexandr Stoianoglo la ședința plenară din 22 martie 2021
Alexandr Stoianoglo la ședința plenară din 22 martie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 18.08.2021
Abonare
Procurorul general Alexander Stoianoglo a fost convocat în Parlament pe 20 august. Acest lucru a fost anunțat de Igor Grosu.
CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik. Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, este invitat vineri, 20 august, la ședința plenară a Parlamentului cu raportul de activitate în dosarul „fraudei bancare”.
Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune.
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Politică
Audieri în Parlament: Procuratura chemată la raport
Amintim că Parlamentul a decis convocarea a unei sesiuni extraordinare a forului suprem pentru perioada 20-24 august.
În cadrul ședinței din 20 august, deputații vor audia raportul de progres privind procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar. Pe ordinea de zi figurează doar acest subiect.
„Necesitatea desfășurării unor audieri parlamentare în acest subiect rezidă în interesul sporit al cetățenilor, dar și în faptul că aceasta reprezintă o condiționalitate a Uniunii Europene pentru debursarea celei de-a doua tranșe a asistenței macrofinanciare pentru țara noastră”, este precizat în comunicatul Parlamentului.
Deputații vor mai avea o ședință în cadrul sesiunii extraordinare pe 24 august. În cadrul acesteia urmează să fie aprobate mai multe proiecte de lege, în cea de-a doua lectură.
Fluxul de știri
0