Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Audieri în Parlament: Procuratura chemată la raport

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Abonare
Deputații se întrunesc în ședință pentru a audia raportul Procuraturii pe cazul „furtul miliardului”.
CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. Raportul de progres privind procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar urmează a fi audiat în cadrul ședinței de vineri, 20 august a Parlamentului. O decizie în acest sens a fost luată de Biroul permanent al Legislativului. Pe ordinea de zi figurează doar acest subiect.
Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 15.08.2021
Politică
Modificarea Legii cu privire la Procuratură supusă consultărilor publice – detalii
„Necesitatea desfășurării unor audieri parlamentare în acest subiect rezidă în interesul sporit al cetățenilor, dar și în faptul că aceasta reprezintă o condiționalitate a Uniunii Europene pentru debursarea celei de-a doua tranșe a asistenței macrofinanciare pentru țara noastră”, este precizat în comunicatul Parlamentului.
Deputații vor mai avea o ședință în cadrul sesiunii extraordinare pe 24 august. În cadrul acesteia urmează să fie aprobate mai multe proiecte de lege, în cea de-a doua lectură.
Alexandr Stoianoglo la ședința plenară din 22 martie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Politică
PAS vrea capul lui Stoianoglo - proiect înregistrat la Parlament
Cea de-a doua parte a ședinței din 24 august va purta caracter festiv și va fi prilejuită de aniversarea a 30-a a Independenței Republicii Moldova. Cu acest prilej, la ședință vor participa membrii Biroului Executiv ai Asociației Obștești „Parlamentul-90”, semnatarii Declarației de Independență a Republicii Moldova.
Fluxul de știri
0