Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova va găzdui Cupa Mondială de Fotbal pe plajă

© Photo : FEDERAȚIA MOLDOVENEASCA DE FOTBALNaționala de fotbal pe plajă a Moldovei s-a calificat în finala Campionatului European
Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei s-a calificat în finala Campionatului European - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Turneul din 2021 din Rusia va fi a 11-a Cupă Mondială FIFA de fotbal pe plajă și se va desfășura la complexul sportiv Luzhniki în perioada 19-29 august 2021. După extragerea oficială din 8 iulie, fanii deja au putut aplica pentru bilete.
BUCUREȘTI, 17 aug – Sputnik, Georgiana Arsene. Au mai rămas două zile până când va debuta a 11-a Cupă Mondială FIFA de fotbal pe plajă din Rusia.
Turneul din 2021 din Rusia va avea loc la complexul sportiv Luzhniki în intervalul 19-29 august.
Pentru Cupă vor concura 16 echipe naționale, cele mai bune din lume. Ele s-au calificat în urma turneelor de calificare ale confederațiilor.
Echipele naționale au fost împărțite în patru cvartete la tragerea la sorți finală a turneului, informează Uniunea Rusă de Fotbal.
Grupa A: Rusia, Japonia, Paraguay, SUA.
Grupa B: Mozambic, Spania, Emiratele Arabe Unite, Tahiti
Grupa C: Belarus, El Salvador, Elveția, Brazilia
Grupa D: Portugalia, Oman, Senagal, Uruguay.
Echipele Portugaliei și Braziliei sunt favorite.
La Cupa Mondială 2021, echipa națională rusă va evolua sub marca ”Băieții noștri”.
Acesta este un brand al Uniunii de Fotbal din Rusia, creat în urmă cu doi ani, cu scopul de a uni jucători de fotbal, amatori, fani, autorități locale și federale în jurul fotbalului rus.
Sarcina principală este de a uni fanii și jucătorii de fotbal. Toată lumea, în momentul jocului, pe teren, în tribune sau în fața ecranului televizorului este o singură familie. Aceștia sunt băieții noștri, fetele noastre, informează Uniunea Rusă de Fotbal.
Mascota oficială a Cupe Mondiale 2021 este Pasărea de Foc – Firebird Jarișka. Imaginea mascotei a fost inspirată de tradițiile folclorice slave.
Întruchipează atât trăsăturile originale ale Păsării de Foc – forță și perseverență, cât și principalele componente ale fotbalului pe plajă – spectacol și energie.
Acreditarea jurnaliștilor pentru Cupa 2021 a fost închisă. În cadrul turneului vor avea voie să activeze numai jurnaliștii și fotografii acreditați. Eliberarea acreditărilor către reprezentanții mass-media a început în data de 12 august 2021.
Lansare de rachete de către flota rusă   - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Rusia
Rusia va încheia în acest an testele rachetei Zirkon
Trebuie precizat faptul că numai personal se poate obține cardul de acreditare. Cei interesați îl ridică de la Centrul de acreditare situat lângă stadion.
Pentru obținerea cardului de acreditare se prezintă mai multe documente. Este vorba despre documentul de identitate specificat în cererea de acreditare – alte documente nu vor fi acceptate, copie tipărită sau electronică a scrisorii de confirmare.
Adresa centrului de acreditare este: Moscova, strada Luzhiki, clădirea Marii Arene Sportive.
Biletele sunt disponibile pe site-ul FIFA.com/tickets. Toate informațiile necesare sunt disponibile online. Biletele se vor trimite prin e-mail solicitanților eligibili și pot fi tipărite sau scanate cu ajutorul unui smartphone.
Pentru persoanele cu dizabilități, biletele vor fi distribuite gratuit.
Cumpărătorii pot achiziționa până la 4 bilete/meci.
După faza de pre-vânzare VISA, biletele se vând publicului larg începând din 12 august și până în ultima zi – ziua finalei.
Prețul unui bilet începe de la 400 de ruble – 5 euro pentru meciurile de grupă și ajunge la 700 de ruble – 8 euro pentru marea finală.
Turneul va fi împărțit în meciuri de zi și de seară în faza grupelor și în sferturile de finală, câte două meciuri pe ședință. Ambele semifinale vor fi combinate într-o singură ședință, astfel că fanii vor putea urmări ambele meciuri cu… un singur bilet.
Meciurile pentru locul trei și pentru finală se vor disputa, de asemenea, într-o singură ședință, pentru a încheia acest spectacol pe nisip, dinamic și plin de bucurie.
Măsurile sanitare vor trebui respectate, astfel că spectatorilor li se va solicita să poarte în permanență o masă pentru a-și acoperi nasul și gura.
FIFA și comitetul local de organizare lucrează îndeaproape cu autoritățile locale ca să pună în aplicare cele mai recente măsuri de securitate.
Fluxul de știri
0