Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Moldova, în Top 3 privind transferurile bănești din Rusia

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaBancomat
Bancomat - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Abonare
Valoarea medie a unui transfer bănesc din Rusia către Moldova constituie 160 de euro.
CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. Cea mai mare bancă rusească a publicat rezultatele unui studiu cu privire la transferurile internaționale și interurbane de mijloace bănești din Rusia în prima jumătate a anului 2021 și în aceeași perioada a anului 2020, comunică RIA Novosti.
Dmitrii Juravliov - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2021
Politică
Juravliov, despre cooperarea Republicii Moldova cu Vestul și, în același timp, cu Rusia
Autorii studiului au calculat cum s-au modificat transferurile internaționale ale cetățenilor ruși pe parcursul unui an. Lider în privința transferurilor din Rusia este Azerbaidjanul (transferul mediu - 9600 de ruble), pe locul doi este Belarusul (11 289 ruble), Moldova este pe locul trei. Valoarea medie a transferului din Rusia către concetățenii noștri a constituit 13.901 ruble (aproximativ 160 de euro).
În perioada similară a anului trecut, Moldova nu a fost printre primele trei în ceea ce privește transferurile de bani din Rusia. Pe primul loc a fost Azerbaidjanul, pe locul doi în clasament a fost de asemenea Belarus, pe locul trei se poziționase Polonia.
Fluxul de știri
0