Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Prioritățile Parlamentului, discutate cu șeful Oficiului CoE în Moldova

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaСпикер парламента Игорь Гросу встретился с представителем Совета Европы Уильямом Массолином
Спикер парламента Игорь Гросу встретился с представителем Совета Европы Уильямом Массолином - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Abonare
Prioritățile Parlamentului Republicii Moldova au fost discutate de președintele Legislativului cu șeful Oficiului Consiliului Europei în Moldova.
CHIȘINĂU, 16 aug - Sputnik. Mai multe subiecte, în special inițiativele legislative demarate și prioritățile Parlamentului de legislatura a XI-a au fost printre subiectele discutate în cadrul întrevederii de astăzi între spicherul Igor Grosu și șeful Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova, William Massolin.
 Întrevedere între Natalia Gavrilița și Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Politică
Natalia Gavrilița s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov: Ce au discutat
Într-un comunicat de presă al Legislativului este precizat că cei doi oficiali au analizat proiectele aprobate în prima lectură, în cadrul sesiunii parlamentare extraordinare, care fac parte din pachetul de legi pentru reformarea justiției și combaterea corupției. Un alt subiect ține de apărarea drepturilor omului și asigurarea egalității de gen care, potrivit lui Igor Grosu, la fel se află printre prioritățile Parlamentului. Totodată, a fost anunțată aprobarea componenței nominale a Delegației parlamentare la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.
Igor Grosu - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Politică
Grosu: Moldova așteaptă "oaspeți mari" la sărbătorile naționale
Șeful Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova și-a exprimat disponibilitatea de a oferi asistență și consultanță în modernizarea legislației și în promovarea reformelor ambițioase.
Fluxul de știri
0