Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Natalia Gavrilița s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov: Ce au discutat

© Photo : Facebook / Guvernul Republicii Moldova Întrevedere între Natalia Gavrilița și Oleg Vasnețov
 Întrevedere între Natalia Gavrilița și Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2021
Abonare
Natalia Gavrilița s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov. Mai multe subiecte de interes pentru părți au fost abordate în cadrul discuției.
CHIȘINĂU, 16 aug - Sputnik. Eficientizarea mecanismelor interguvernamentale pentru implementarea schimbului comercial, cultural și pentru impulsionarea cooperării bilaterale între Federația Rusă și Republica Moldova - subiectul a fost discutat în cadrul întrevederii dintre prim-ministrul Natalia Gavrilița și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov.
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 14.08.2021
Politică
Natalia Gavrilița a comentat rezultatele vizitei lui Dmitri Kozak la Chișinău
Premierul moldovean a menționat că este important să fie menținut și consolidat un dialog pragmatic și activ pe toate aspectele agendei bilaterale, axat pe identificarea unor soluții fezabile la problemele existente.
Amintim că, zilele trecute, în cadrul unei emisiuni televizate, Natașia Gavrilița a precizat că Republica Moldova are o agendă importantă în relațiile cu Federația Rusă și și-a exprimat încrederea că lucrările comune vor continua în mod pozitiv.
Fluxul de știri
0