SputnikPro revine în formatul offline

© SputnikSputnikPro 2021
SputnikPro 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2021
Abonare
Agenția internațională de știri și radio Sputnik va organiza un nou modul al proiectului educațional SputnikPro pentru jurnaliștii moldoveni, directorii de presă, specialiștii SMM și studenți.
CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Evenimentul se va desfășura la Centrul de presă multimedia Sputnik Moldova din Chișinău, pe 12 august 2021, la ora 10:00.
Experți media de la agenția de știri „Rossiya Segodnya” vor împărtăși secretele realizărilor lor în domeniul designului video, editare regizorală și promovare a conținutului Youtube, în cadrul unei întâlniri interactive cu jurnaliști din Moldova.

Ce vei afla?

Cum să-ți creezi și să-ți promovezi canalul YouTube? Cum să-ți crești audiența? De ce sunt blocate unele canalele și cum pot fi "curățate" drepturile de conținut? YouTube este ca o ilustrație, iar noi îți vom spune cum să o faci perfectă fără prea mult efort.

De la cine?

Maria Kruse: "YouTube: cum să începi un proiect cu un smartphone și să ajungi să ai propriul tău studio"

Maria Kruse este șefa departamentului de producție video și design al Direcției centrelor multimedia ale Sputnik din CSI și Țările Baltice din cadrul agenției de știri „Russiya Segodnya”. Din 2007 până în 2010 a activat în calitate de corespondent pentru emisiunea matinală de la „Pervâi Canal”. Din 2010 este redactor și apoi redactor-șef al grupului de transmisiuni în direct al postului de radio „Golos Rossii”. Din 2015 a lucrat ca redactor-șef al serviciului rusesc în direct al Radio Sputnik.
SputnikPro - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2021
Centrul de presă
SputnikPro: Cum să înveți să vorbești cu generația Z
Din 2017 este implicată în proiectele speciale ale Sputnik în statele Baltice, precum și în producția de podcasturi radio.
Din 2019 - șef al Departamentului de producție video și design al Direcției centrelor multimedia ale Sputnik din CSI și țările baltice, agenția de știri „Rossiya Segodnya”. Departamentul produce pachete grafice operaționale, video și infografice, precum și alte produse multimedia pentru site-urile web și rețelele sociale ale Sputnik. De asemenea, ea are un canal YouTube, Sputnik în limba rusă, cu peste 310.000 de abonați (din august 2021) și peste 100 de milioane de vizualizări.

Dmitry Budanțev - "editare și design de conținut pe canalul youtube

YouTube-ul (nu) este televiziune. YouTube-ul este o platformă consacrată exclusiv conținutului video.
Cum trebuie editat contentul pentru fi interesant? Există oare o pastilă magică care "sparge" site-ul și aduce mii de abonați la canal? Cum își dezvoltă autorii abilitățile și cum aceștia își aduc conținutul la nivelul perfecțiunii? Despre toate amănunțit, veți afla din prezentarea mea.
Прилет Марии Бутиной в Москву - Sputnik Moldova, 1920, 26.10.2020
Societate
Maria Butina - webinar despre drepturile jurnaliștilor
Sunt PR de specialitate, dar sunt și editor de imagine la agenția de știri „Rossiya Segodnya”. Așa că, atunci când este vorba de materiale operaționale și proiecte speciale, eu mă ocup de asta. Mă pricep destul de bine la procesarea sunetului și la motion graphics. Sunt supranumit „Omul - cuțit elvețian”. Până a mă alătura agenției, timp de șase ani îmi administram propriul blog pe YouTube, care a ajuns la peste 120.000 de abonați și 6.500.000 de vizualizări. Sunt câștigător și laureat al mai multor festivaluri profesionale.
Ultimele ediții ale SputnikPro au avut succes în format online, dar următorul eveniment va avea loc offline. În acest context, Sputnik Moldova se angajează să respecte toate normele sanitare și epidemiologice pentru buna desfășurarea a evenimentului.

NOTĂ!

În scopul respectării măsurilor antiepidemice din Republica Moldova, numărul de participanți admiși la eveniment este limitat.
Doritorii de a participa ne pot contacta la:
presscentre@sputnik.md
l.gulica@sputniiknews.com

Despre SputnikPro PROJECT

SputnikPro este un proiect al Agenției Internaționale de știri și radio Sputnik pentru jurnaliști, studenți ai universităților specializate, angajați ai serviciilor de presă și alți profesioniști din domeniul mass-media. Evenimentul vizează schimbul de experiență cu colegii străini, dezvoltarea comunicării media și a relațiilor profesionale. Proiectul este în desfășurare din martie 2018.
Până în prezent, master class-urile SputnikPro au fost organizate în Abhazia, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Moldova, Georgia, Grecia, India, China, Kârgâzstan, Turcia, Estonia și Osetia de Sud.
Sputnik este o agenție internațională de știri și radio, ce face parte din grupul media rus „Russiya Segodnya”. Site-urile Sputnik pot fi accesate în 32 de limbi, emisiuni radio analogice și digitale în peste 90 de orașe din întreaga lume și fluxuri de știri în engleză, arabă, spaniolă, chineză și farsi. Audiența resurselor informaționale ale Sputnik este de aproximativ 57 de milioane de vizitatori pe lună, iar numărul total de abonați în rețelele sociale depășește 22,9 milioane. Sediul central al Sputnik se află la Moscova.
Fluxul de știri
0