Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova, 1920
Centrul de presă
Centrul de presă Sputnik Moldova este o platformă pentru dezbateri pe teme de actualitate, desfășurate în format de conferință sau videoconferință

SputnikPro: Cum să înveți să vorbești cu generația Z

© SputnikSputnikPro
SputnikPro - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik continuă seria de sesiuni online în cadrul proiectului educațional SputnikPro.

Vineri, 28 mai, ora 13.30, va avea loc un webinar pentru jurnaliști pe tema „Comunicarea viitorului: Cum să ajungem la generația Zet”.

La master-class, cunoscutul blogger și expert în relații publice, Trofim Tatarenkov, va vorbi despre conceptul de comunicații strategice, discutând cu un public de mii de persoane despre manipulare și propagandă. Ca să vă înregistrați, accesați acest link.

© SputnikTrofim Tatarenkov
SputnikPro: Cum să înveți să vorbești cu generația Z - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2021
Trofim Tatarenkov

SputnikPro a deschis „sezonul online” la mijlocul lunii martie. În cadrul webinarelor se discută despre specificul de lucru în contextul pandemiei de coronavirus, instrumentele de analiză web și drepturile de autor, se învață cum să verifici informații despre subiecte extrem de specializate, să nu vă deruteze pe dvs. și pe utilizator, cum să obțineți traficul către resursele de știri, dar să evitați „tabloidizarea”. Membrii își pot trimite reciproc mesaje în chat și pot împărtăși opiniile în timp real.

SputnikPro este un proiect al Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik destinat jurnaliștilor, studenților de la instituțiile de profil, angajaților serviciilor de presă și managerilor media, fiind orientat spre schimbul de experiență și dezvoltarea relațiilor profesionale cu colegii de peste hotare.

Кишинев выходит из режима ЧП - Sputnik Moldova, 1920, 15.10.2020
SputnikPro: Cum să scrii despre economia orașului și a regiunii

Moderatori ai modulelor proiectului sunt atât conducătorii departamentelor Sputnik, cât și alți cunoscuți jurnaliști și experți. Din martie 2018, master-class-uri și seminare ale SputnikPro au avut loc deja în 22 de țări ale lumii: Din Moldova până în India, din Grecia până în China.

Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 3000 de jurnaliști și manageri media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii.

Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă, chineză şi farsi. Sputnik este accesat de peste 80 de milioane de utilizatori în fiecare lună, numărul total al abonaţilor pe reţelele de socializare Sputnik depăşeşte 20 de milioane.

În 24 de centre redacţionale din întreaga lume, de la Bișkek până la Chişinău şi de la Beijing până la Montevideo, activează peste o mie de persoane ce reprezintă zeci de naţionalităţi. Sputnik este parte a grupului media ”Rossya Segodnia”. Oficiul central se află la Moscova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0