Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Kozak a ajuns la Președinție: Ce urmează

© Sputnik / Miroslav RotariDmitrii Kozak
Dmitrii Kozak - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Reprezentantul special al președintelui rus Dmitri Kozak a ajuns cu puțin timp în urmă la Președinție. Informația a fost confirmată de serviciul de presă al instituției prezidențiale.
CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Reprezentantul special al președintelui rus Dmitri Kozak a ajuns la Președinție. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de serviciul de presă al instituției prezidențiale. Oficialul începe imediat discuțiile oficiale.
Dmitri Kozak - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Politică
Ultima oră! Dmitri Kozak a ajuns la Chișinău
Din componența delegației care participă la întrevedere fac parte președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, vicepremierul pentru Reintegrare, Vlad Kulminski, ministrul Economiei și Infrastructurii, Andrei Spînu, ministrul Apărării, Ana Revenco și consilierul prezidențial responsabil de domeniul politicii externe, Cristina Gherasimov. Vizita lui Kozak are loc pe fundalul rechemării ambasadorului Republicii Moldova în Federația Rusă.
Fluxul de știri
0