Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Exercițiile ruso-indiene în Volgograd: lansări de rachete și bombe

Abonare
Forțele armate din Rusia și India au practicat atacuri cu rachete și bombe ca parte a fazei active a exercițiilor Indra-2021, marți, la poligonul Prudboi din regiunea Volgograd.
BUCUREȘTI, 11 aug – Sputnik. Potrivit Ministerului Apărării din Rusia, în timpul exercițiului, echipajele bombardierelor din prima linie Su-24M și elicopterele Ka-52 Alligator au lansat lovituri cu rachete și bombe asupra punctelor de comandă ale teroriștilor convenționali.
Военные учения Восток-2018 - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Editoriale
Exercițiile Rusiei și Chinei „Interacțiunea-2021” – un salut pentru americani și talibani
În plus, echipajele sistemelor de rachete cu lansare multiplă Tornado-G și ale sistemelor de aruncare cu flacără Solntsepek ținte de zonă și o coloană de echipamente inamice, precum și tancuri pe tancuri T-90A și infanteria motorizată pe vehiculele de luptă ale infanteriei BMP-3 au eliminat inamicul din zonă.
Forțele indiene au suprimat rezistența inamicului cu focurile RPG-7 și AGS-17, după care atacul aerian tactic împreună cu forțele speciale au efectuat o curățire a teritoriului.
Exercițiile comune Indra-2021 au loc în perioada 1-13 august. În total, 250 de militari, tancuri și unități de artilerie, o companie de recunoaștere din cadrul Districtului Militar Sud, staționată în regiunea Volgograd și un grup tactic al forțelor armate indiene sunt implicate în eveniment.
Grup de portavioane americane - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Editoriale
„Au găsit punctul slab”: Pentagonul a recunoscut vulnerabilitatea flotei sale
Fluxul de știri
0