Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Demisii la Consiliul Concurenței: Cine pleacă

© Sputnik / Mihai CarausConsiliul Concurenței
Consiliul Concurenței - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Consiliul Concurenței ar putea rămâne fără șef, asta după ce actualul președinte vrea să plece din funcție.
CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Președintele Consiliului Concurenței din Moldova, Marcel Răducan, a depus cerere de demisie. Consiliul Concurenței a fost puternic criticat de către președintele Republicii Moldova, dar și de reprezentanții partidului de guvernământ. Criticile au fost aduse pe fondul creșterii galopante a prețurilor la combustibil.
CCM a fost acuzat că a închis ochii la o înțelegere de cartel între proprietarii benzinăriilor și furnizorii de combustibil și lubrifianți. Cu toate acestea, în ultimele luni, nici președintele țării, nici PAS nu au dezvoltat tema existenței unei înțelegeri de cartel, deși prețurile continuă să crească.
Повышение цен на бензин - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Economie
Parlamentul schimbă din nou legea produselor petroliere: Ce vor să facă deputații
Amintim, presa a scris despre presupuse înțelegeri de cartel pe piața produselor petroliere, iar Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a atenționat despre faptul că anumite companii au stocuri mari de motorină, dar ar refuza să le vândă.
АЗС - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2021
Societate
ANRE: Precizări de ultimă oră privind majorarea prețului la benzină
De precizat, Partidul Acțiune și Solidaritate a desfășurat la Parlament consultări publice cu privire la amendamentele la Legea privind piața produselor petroliere, la câteva luni după intrarea în vigoare a noii metodologii de plafonare a prețurilor la carburanți.
Fluxul de știri
0