Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Trenul Ungheni–Bălți Slobozia a luat foc din mers: Cursa feroviară - sistată temporar

Imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Abonare
Circulația trenului de pe cursa Ungheni – Bălți Slobozia – Ungheni a fost sistată temporar. Directorul general al Întreprinderii de Stat ”Calea Ferată din Moldova”, Oleg Tofilat, a oferit detalii pe marginea acestui caz.
CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Din cauza unui incendiu care s-a declanșat în locomotivă, circulația trenului de pe cursa Ungheni – Bălți Slobozia – Ungheni a fost sistată temporar. Măsura a intrat în vigoare astăzi.
”În legătură cu defecțiunea secției diesel D1M-004, începând cu 11.08.2021, din motive tehnice se sistează temporar circulația trenului diesel nr. 889/894 Ungheni – Bălți Slobozia – Ungheni. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe create şi vă mulţumim pentru înţelegere”, este menționat într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a întreprinderii ”Calea Ferată din Moldova”.
Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către directorul general al Întreprinderii de Stat ”Calea Ferată din Moldova”, Oleg Tofilat.
”Într-adevăr ieri, din mers, s-a aprins un tub. Incendiul a fost localizat operativ, nu a avut nimeni de suferit”, a comunicat Oleg Tofilat.
Totodată, Tofilat a menționat că întreprinderea Calea Ferată din Moldova nu dispune de o altă garnitură disponibilă pentru a efectua cursa. Din acest motiv a fost luată decizia sistării temporare a acesteia.
”Urmează reparația și nu avem altă garnitură disponibilă, care să execute cursa”, a menționat directorul general al Întreprinderii de Stat ”Calea Ferată din Moldova”.
Tren Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2021
Societate
Mai multe curse de tren au fost suspendate – angajații CFM își cer salariile
Amintim că circulația trenului de pe cursa Ungheni – Bălți Slobozia – Ungheni a mai fost sistată temporar pe 26 iulie. Atunci, responsabilii de la CFM au precizat că măsura a fost luată din cauza faptului că starea tehnică a trenului este nesatisfăcătoare.
Fluxul de știri
0