Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine este Sergiu Gherciu, noul secretar de stat la Ministerul Agriculturii

© Photo : Facebook / Gherciu SergiuSergiu Gherciu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii
Sergiu Gherciu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Ministerul Agriculturii are un nou secretar de stat. Sergiu Gherciu a fost numit de Cabinetul Gavrilița în această funcție. Iată care este biografia lui.
CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. Până în data de 9 august la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului au activat în calitate de secretari de stat Mihai Machedon, Tatiana Nistorică și Ghenadie Iurcu. După eliberarea lor din funcție, Ministerul Mediului, dar și Ministerul Agriculturii, așa cum a fost reorganizat MADRM, are noi secretari de stat. Astfel, la Agricultură responsabil de politicile în domeniul agriculturii va fi Sergiu Gherciu.
Veronica Mihailov-Moraru, secretar de stat la Ministerul Justiției - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Politică
Cine este Veronica Mihailov-Moraru, noul secretar de stat al Ministerului Justiției
El are experiență în domeniul administrației publice centrale, a activat anterior în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Cancelariei de Stat, Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. A mai deținut funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în 2019.
Fluxul de știri
0