Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lukașenko face dezvăluiri: Cum KGB colaborează cu FSB

© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В. Путина в СЗФО
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в СЗФО - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, a spus că Serviciul Federal rusesc de Securitate (FSB) acordă sprijin, inclusiv material, colegilor lor belaruși din cadrul Comitetului Securității de Stat (KGB).
CHIȘINĂU 10 aug – Sputnik. Lukașenko a declarat că KGB belarus colaborează cu FSB rusesc, întotdeauna primește ajutor material de la serviciul special rusesc și are un canal de comunicare direct cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru schimb de informații.
"Nu trebuie să ne fie rușine. KGB și FSB are relații foarte strânse, multe luă de la voi (de la ruși - n.n.), am învățat și noi unele lucruri", a declarat Lukașenko în cadrul Marei Discuții, precizând că ambele servicii au multe sarcini comune.
"Ne ajutăm unii pe alții, material, în mare, FSB pe noi ne ajută, nu ne refuză nimic. Și noi, desigur, (îi ajutăm - n.n.) dacă avem posibilitatea, dar noi o avem, noi avem linie directă cu Putin pentru schimb de informații", a declarant Lukașenko, fiind citat de RIA Novosti.
Президент Белоруссии Александр Лукашенко на церемонии инаугурации в Минске - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Internațional
Anunț trăsnet: Lukașenko va renunța la șefia statului Belarus
Fluxul de știri
0