Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Încă două loturi de vaccin anti-COVID vor ajunge în această săptămână în țara noastră

© Sputnik / AFK Sistema / Accesați arhiva multimediaDoses de vaccin
Doses de vaccin  - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Încă două loturi de vaccin anti-COVID vor ajunge în această săptămână în Republica Moldova.
CHIȘINĂU 10 aug – Sputnik. În această săptămână, Republica Moldova va mai recepționa două loturi de vaccin anti-COVID-19. Este vorba despre 26 500 de doze de vaccin AstraZeneca, care au fost oferite sub formă de donație din partea Lituaniei, și 5 850 de doze de vaccin Pfizer, care au fost procurate de țara noastră din totalul a 700 830 de doze. Anunțul a fost făcut de epidemiologul Veaceslav Guțu în cadrul unei conferințe de presă.
”Așteptăm încă un lot de vaccine AstraZeneca sub formă de donație din partea Lituaniei, în cantitate de 26 500 de doze, care se așteaptă să sosească în țară pe parcursul zilei de mâine”, a spus Veaceslav Guțu.
Ieri, Republica Moldova a recepționat un alt lot de 30.000 de doze de vaccin AstraZeneca. Dozele au fost oferite cu titlu gratuit de Letonia. Acestea urmează a fi distribuite în toate centrele de vaccinare din țară.
Spital, secția COVID - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Coronavirus
Alarmant! Autoritățile redeschid tot mai multe secții COVID-19 în țară
În Republica Moldova au fost administrate peste un milion 100 de mii de doze de vaccin anti-COVID, ceea ce reprezintă o rată de imunizare completă de 15 la sută.
Fluxul de știri
0