Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Alarmant! Autoritățile redeschid tot mai multe secții COVID-19 în țară

© Inquam Photos / Virgil SimonescuSpital, secția COVID
Spital, secția COVID - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Tot mai multe instituții medicale din țară își redeschid secțiile COVID-19.
CHIȘINĂU 10 aug – Sputnik. Pandemia ia din nou amploare în țara noastră. Autoritățile au redeschis secțiile COVID-19 în mai multe instituții medicale din țară unde anterior acestea au fost închise.
Potrivit Ministerului Sănătății, în ultimele zece zile au fost redeschise secțiile cu profil COVID-19 la Cahul, Bălți, Ceadâr-Lunga, Comrat și în alte localități.
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Coronavirus
Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde vor staționa astăzi punctele mobile
De asemenea, la începutul acestei săptămâni a fost redeschisă o secție de terapie intensivă COVID-19 la Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga” din Capitală. Secția dispune de 14 paturi. La necesitate, numărul acestora va fi suplinit.
Anterior, autoritățile din domeniul sănătății au anunțat că vor activa secțiile COVID-19 în localitățile unde numărul zilnic de îmbolnăviri va crește semnificativ.
În ultimele 24 de ore, în țara noastră au fost confirmate 177 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, dintre care 18 cazuri sunt de import. De la începutul pandemiei, 260.807 de moldoveni au fost infectați cu COVID-19, iar 6.286 au fost răpuși de virus.
Fluxul de știri
0