Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dispariție misterioasă în Găgăuzia: Trei copile au plecat de acasă și nu s-au mai întors

© Pixabay / Anemone123Депрессия
Депрессия - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a le găsi pe trei adolescente din Comrat. Copilele sunt de negăsit din data de 6 august.
CHIȘINĂU 10 aug – Sputnik. Trei copile sunt căutate cu disperare de rude și Poliție după ce au dispărut fără urmă acum cinci zile. Este vorba despre două surori de 14 și 16 ani din satul Dezghingea, raionul Comrat, dar și o rudă de-a acestora de 15 ani. Fetele au plecat de acasă în data de 6 august și până în prezent sunt de negăsit.
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Accidente
Bătut până la moarte de către un bărbat la Briceni: Ce spune poliția
Poliția a oferit detalii pentru identificarea celor trei.
Una dintre fetele dispărute este Terzi Elena, în vârstă de 16 ani. Ea are înălțimea de 1,65 m, este suplă, are părut scurt și vopsit în culoarea mov-roșiatic. În momentul dispariției, minora era îmbrăcată într-un costum sportiv gri și încălțată în ghete de culoare albă.
Terzi Tatiana, în vârstă de 14 ani, are înălțimea de aproximativ 1,65 m, constituție robustă, părul scurt blond. În momentul plecării, copila purta pantaloni scurți de culoarea gri, un tricou roșu și un hanorac negru.
Cea de a treia adolescentă se numește Terzi Natalia, în vârstă de 15 ani. În data de 4 iulie, aceasta a fugit de la școala-internat din municipiul Ceadâr-Lunga și până în prezent este de negăsit.
Potrivit Poliției, în data de 6 august, Terzi Natalia a fost observată în satul Dezghingea, împreună cu surorile sale minore, Terzi Tatiana și Terzi Elena.
Terzi Natalia are următoarele semnalmente: înălțimea de aproximativ 1,63m, constituție robustă, părul lung brunet, ochii căprui. În momentul dispariției, minora era îmbrăcată într-un hanorac gri, blugi albaștri-închiși și era încălțată în ghete de culoare albă.
Poliția solicită ajutorul cetățenilor în căutarea celor trei adolescente. Cei care dețin informații sunt rugați să anunțe Inspectoratul de Poliție Comrat sau să telefoneze la numerele de telefon: 112, 0(298)2-57-95, 069911135.
Fluxul de știri
0