Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Bătut până la moarte de către un bărbat la Briceni: Ce spune poliția

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Abonare
Un bărbat de 61 de ani a murit după ce a fost bătut crunt de către un alt bărbat. Acesta s-a stins din viață acasă la concubina sa după ce a refuzat de îngrijiri medicale.
CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. A fost luat la bătaie de către un bărbat, iar din cauza traumatismelor primite a murit în scurt timp. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni Svetlana Talpă, un bărbat de 61 de ani a fost bătut de către un alt bărbat de 42 de ani în centrul satului Hlina, raionul Briceni.
poliția acces interzis - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Societate
Un adolescent, găsit mort pe terenul sportiv al unei școli din Găgăuzia
Cazul a avut loc luni seara, în jurul orei 19:00. După bătaie, victima s-a dus de sine stătător acasă la concubina sa și a refuzat îngrijirile medicale, iar în noaptea de marți, în jurul orei 02:00, el s-a stins din viață. Corpul neînsuflețit al bărbatului de 61 de ani a fost dus la expertiza medico-legală, unde urmează să se stabilească cauza exactă a decesului.
Agresorul a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. Potrivit poliției, el și-a recunoscut integral vina. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar acum stabilesc toate circumstanțele celor întâmplate.
Fluxul de știri
0