Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Secretarul General al APCEMN, în vizită la Chișinău: Cu cine se va întâlni

© Sputnik / Mihai CarausParlamentul
Parlamentul - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Abonare
Secretarul General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră, Asaf Hajiyev, se află luni într-o vizită la Chișinău, urmând să aibă un șir de întâlniri oficiale.
CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. Secretarul General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), Asaf Hajiyev, efectuează luni, 9 august, o vizită de lucru în țara noastră.
Oficialul se va întâlni pe parcursul zilei cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, în cadrul discuțiilor urmând să fie abordate mai multe subiecte de actualitate.
 Întrevedere între Igor Grosu și Peter Michalko - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Politică
Igor Grosu s-a întâlnit cu Peter Michalko: Ce subiecte au abordat
Programul vizitei include și o întrevedere cu președintele Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi.
APCEMN a fost creată în 1993, la Istanbul. În prezent, adunarea include delegații ale Parlamentelor din 12 state membre: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina.
Secretarul General al APCEMN este ales, pentru un mandat de cinci ani, de către Adunarea Generală la propunerea Biroului. Asaf Hajiyev a fost ales Secretar General al APCEMN în anul 2015.
Fluxul de știri
0