Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Grosu s-a întâlnit cu Daniel Ioniță: Ce subiecte au abordat

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaÎntrevedere între Igor Grosu și Daniel Ioniță
Întrevedere între Igor Grosu și Daniel Ioniță - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Abonare
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță.
CHIȘINĂU, 9 aug - Sputnik. Evoluția relațiilor bilaterale dintre România și Republica Moldova, dar și pe prioritățile noului Legislativ au fost subiecte abordate în cadrul întrevederii președintelui Parlamentului, Igor Grosu, cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul discuției, Grosu a precizat că Legislativul pe care îl conduce are o agendă ambițioasă, iar printre priorități se regăsesc combaterea corupției și asigurarea unui stat de drept.
 Întrevedere între Igor Grosu și Peter Michalko - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Politică
Igor Grosu s-a întâlnit cu Peter Michalko: Ce subiecte au abordat
Totodată, cei doi oficiali au vorbit și despre proiectele care urmează să fie implementare cu suportul autorităților de la București. O atenție deosebită a fost atrasă proiectului de interconexiune energetică între țara noastră și România și gazoductul Iași – Ungheni – Chișinău.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2021
Politică
Decis! Iată când va avea loc prima ședință de Guvern
Igor Grosu și-a exprimat recunoștința pentru ajutorul umanitar oferit de România pentru combaterea pandemiei de Covid-19. Este vorba de loturi impunătoare cu echipamente, teste, materiale şi medicamente necesare pentru cetăţenii Republicii Moldova în lupta contra epidemiei de COVID-19. De asemenea, România a devenit cel mai mare donator individual de vaccin pentru Republica Moldova.
Fluxul de știri
0