Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nisporeni: Un bărbat și-a ucis sora și i-a aruncat corpul gol în grădină

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2021
Abonare
Un bărbat și-a ucis sora din cauza casei părintești. Poliția a oferit detalii privind cazul șocant de la Nisporeni.
CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Crimă înfiorătoare la Nisporeni. Un bărbat de 30 de ani și-a ucis cu sânge rece propria soră și i-a aruncat corpul neînsuflețit gol în grădină.
Oamenii legii au fost alertați în după-amiaza zilei de ieri, privind descoperirea victimei de 38 de ani într-o grădină dintr-o localitate din Nisporeni, vizual cu semne de moatre violentă.
Ajunse la fața locului, forțele de ordine au stabilit că în data de 6 august, femeia a venit în ospeție la fratele său, ulterior între cei doi s-a iscat o ceartă din cauza moștenirii averii, mai exact a casei părintești. Peste ceva timp, individul a plecat în sat la un prieten, unde a consumat băuturi alcoolice.
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Accidente
Un bărbat a fost găsit mort pe marginea carosabilului: Ce spune Poliția
În dimineața zilei de ieri, acesta a venit la domiciliul surorii sale, unde, din nou, au început să se certe. La un moment dat, femeia a alergat în stradă, iar bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat o lovitură în partea stângă a gâtului, sub maxilar.
Ulterior, bărbatul a târât victima în grădina acesteia, unde a lăsat-o zăcând la pământ, dezbrăcând-o, după care a plecat la domiciliul său dintr-o altă localitate, unde a ars hainele.
Potrivit ofițerului de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, oamenii legii au reținut suspectul. Acesta și-a recunoscut vina.
Pentru fapta comisă, bărbatul va fi cercetat penal.
Fluxul de știri
0