Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un bărbat a fost găsit mort pe marginea carosabilului: Ce spune Poliția

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Abonare
Un bărbat de 59 de ani a fost găsit mort pe marginea carosabilului, la intrarea în satul Stolniceni.
CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. În această dimineață, Poliția din Ungheni a fost informată despre faptul că la intrarea în satul Stolniceni, pe marginea carosabilului, a fost găsit un bărbat mort.
Oamenii legii s-au îndreptat la fața locului, unde au stabilit că bărbatul avea vătămări corporale specifice unei lovituri cu un mijloc de transport. Ulterior, la fața locului au fost găsite mai multe rămășițe ale farurilor unei motociclete. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni Cristina Vicol a declarat pentru Sputnik Moldova că victima era un bărbat de 59 de ani, din raionul Ungheni, care activa în calitate de paznic la un depozit de cereale din apropierea satului Stolniceni.
Calea ferata Chisinau - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Accidente
Un bărbat a fost lovit de tren la Florești: Cum s-a întâmplat nenorocirea
La scurt timp, oamenii legii au ajuns pe urmele făptașului. Astfel, s-a dovedit că cel care l-ar fi ucis pe bărbat este un minor de 17 ani, care după accident a părăsit locului faptei. El și-a recunoscut vina și a predat benevol motocicleta care a fost implicată în accident.
Minorul a fost supus testului la alcoolemie, care a arătat că avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,30 mg/l. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal, iar omenii legii investighează toate circumstanțele.
Fluxul de știri
0