Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Guvernul din Marea Britanie va apela la armată: Care este motivul

© Sputnik / Mihai CarausSupermarket
Supermarket  - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2021
Abonare
Guvernul britanic va apela la ajutorul armatei pentru a rezolva problema aprovizionării magazinelor cu produse alimentare.
BUCUREȘTI, 8 aug – Sputnik. Guvernul Marii Britanii va cere ajutorul armatei pentru a rezolva problema aprovizionării supermarketurile cu produse alimentare, informează Daily Mail.
La sfârșitul lui iulie, Asociația Transportatorilor Auto a avertizat că în țară există o insuficiență de 100 de mii de șoferi de camioane, motiv pentru care ar putea apărea probleme legate de transportarea produselor alimentare de la depozite la supermarketuri. Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că mulți imigranți au plecat din Regatul Unit după Brexit, iar mii de noi șoferi își așteaptă examenele pentru permisul de conducere. Publicația notează că acest proces este tărăgănat din cauza lockdown-ului.
Incendii în Grecia - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2021
Internațional
A 12-a zi de incendii în Grecia: Sute de persoane au rămas pe drumuri
În legătură cu situația creată, conducerea Marii Britanii va solicita armatei să ofere peste două mii de șoferi din cadrul Corpului Logistic Regal pentru livrarea alimentelor și medicamentelor rețelelor de supermarketuri.
În viitorul apropiat guvernul urmează să expedieze o solicitare oficiale forțelor armate, se menționează în articol.
Fluxul de știri
0