Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zi importantă pentru Moldova. Gavrilița cere vot de încredere în Parlament

© Sputnik / Mihai CarausParlamentul Republicii Moldova
Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Abonare
Deputații s-au întrunit astăzi în ședință. Pe ordinea de zi figurează subiectul privind acordarea votului de încredere Guvernului propus de Natalia Gavrilița.
CHIȘINĂU, 6 aug - Spuntik. Zi importantă pentru întreaga țară. Astăzi deputații din noua legislatură se întrunesc în ședință. Prim-ministrul desemnat Natalia Gavrilița a venit cu echipa de miniștri în fața deputaților pentru a cere votul de încredere.
Ședința organului legislativ are loc de la ora 10:00. Decizia în acest sens a fost luată marți la ședința Biroului permanent al Parlamentului.
Ieri, Comisia juridică a aprobat rapoartele la proiectele de Hotărâre pentru acordarea votului de încredere Guvernului şi aprobarea listei ministerelor.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2021
Politică
Undă verde pentru acordarea votului de încredere Guvernului Gavrilița
Amintim că candidatul la funcția de prim-ministru al Moldovei Natalia Gavrilița și-a prezentat marți echipa guvernamentală.
© SputnikComponența Guvernului propusă de Natalia Gavrilița
Componența
Guvernului propusă de
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Componența Guvernului propusă de Natalia Gavrilița
Programul propus stabilește o serie de obiective de dezvoltare, structurate pe mai multe direcții strategice, inclusiv economie, dezvoltare regională, protecție socială, educație, agricultură, securitate, justiție și cultură, mediu etc.
Fluxul de știri
0