Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Undă verde pentru acordarea votului de încredere Guvernului Gavrilița

© Sputnik / Mihai CarausПресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2021
Abonare
Comisia juridică a aprobat rapoartele la proiectele de Hotărâre pentru acordarea votului de încredere Guvernului şi aprobarea listei ministerelor.
CHIȘINĂU, 5 aug - Sputnik. Comisia juridică, numiri şi imunităţi a aprobat, în şedinţa de astăzi, cu majoritatea voturilor membrilor săi, raportul la Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului şi acordarea votului de încredere Guvernului. Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei Olesea Stamate.
De asemenea, comisia a aprobat raportul asupra proiectului de Hotărâre pentru aprobarea listei ministerelor. Documentele urmează a fi dezbătut în şedinţa plenară a Parlamentului care va avea loc mâine.
Состав правительства, предложенный
Натальей Гаврилицей (Заглушка) - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Infografic
Cum arată echipa guvernamentală propusă de Natalia Gavrilița
Amintim că candidatul la funcția de prim-ministru al Moldovei Natalia Gavrilița și-a prezentat marți echipa guvernamentală.
Programul propus stabilește o serie de obiective de dezvoltare, structurate pe mai multe direcții strategice, inclusiv economie, dezvoltare regională, protecție socială, educație, agricultură, securitate, justiție și cultură, mediu etc.
Parlamentul Moldovei urmează să acorde vineri votul de încredere guvernului Nataliei Gavrilița. Ședința organului legislativ va avea loc la ora 10:00.
Fluxul de știri
0