Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Biroul permanent al Parlamentului va mai avea un membru: Cine este

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2021
Abonare
Numărul membrilor Biroului permanent al Parlamentului va fi majorat. Încă un deputat urmează a fi inclus în componența acestuia.
CHIȘINĂU, 5 aug - Sputnik. Un deputatul din partea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor urmează să fie inclus în componența Biroului permanent al Parlamentului.
Un proiect de Hotărâre pentru modificarea Hotărârii Parlamentului privind componența numerică și nominală a Biroului permanent al Parlamentului a fost aprobat astăzi, cu votul unanim al membrilor Comisiei juridică, numiri și imunități. Astfel, în legislatura a XI-a, componența numerică a Biroului permanent va constitui 13 membri.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 05.08.2021
Politică
Undă verde pentru acordarea votului de încredere Guvernului Gavrilița
Din el fac parte, din oficiu, Președintele Parlamentului Igor Grosu, vicepreședinții Parlamentului Mihail Popșoi și Vlad Batrîncea.
Din partea Fracțiunii PAS fac parte Olesea Stamate, Liliana Nicolaescu-Onofrei, Doina Gherman, Veronica Roșca, Vladimir Bolea, Dan Perciun. De la Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au fost incluși în componența Biroului Vasile Bolea, Corneliu Furculiță și Constantin Starîș, iar fracțiunea „Șor” are un singul membru – Denis Ulanov.
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2021
Politică
Biroul permanent a fost ales: Câți membri va avea
Biroul permanent al Parlamentului este organul de lucru al Legislativului și se formează, ținându-se cont de reprezentarea proporțională a fracțiunilor în Parlament.
Fluxul de știri
0