Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reguli stricte: Important pentru moldovenii care vin din Rusia prin Ucraina

© Sputnik / Павел Паламарчук / Accesați arhiva multimediaМеждународный пункт пропуска "Угринов-Долгобичув" на украинско-польском участке госграницы
Международный пункт пропуска Угринов-Долгобичув на украинско-польском участке госграницы - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Abonare
Începând de mâine, în Ucraina intră în vigoare reguli stricte privind tranzitul acestui stat.
CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Moldovenii sosiți din Rusia și India după 5 august, care s-au aflat pe teritoriul acestor state mai mult de 7 zile în ultimele 14 zile, la intrare în Ucraina vor fi impuși să stea în izolare pe teritoriul ucrainean timp de 14 zile. Persoanele nu vor avea dreptul să scurteze această perioadă de timp.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2021
Societate
Atenție! Astăzi s-au SCHIMBAT REGULILE de traversare a frontierei - ce trebuie să știți
Informația a fost prezentată de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și citează modificările prevăzute de Hotărârea Cabinetului de miniștri al Ucrainei din 28 iulie. Astfel, persoanele menționate urmează să instaleze și activeze în telefonul lor mobil aplicația serviciului electronic ucrainean „Acasă”.
лекарства - Sputnik Moldova, 1920, 27.07.2021
Societate
Cum trecem frontiera cu medicamentele în geantă: Precizările Serviciului Vamal
În cazul imposibilități sau refuzului instalării acestei aplicații persoanele nu va fi admise să intre în Ucraina. Exceptați de la autoizolare sunt persoanele care nu au atins vârsta de 18 ani.
MAEIE și Ambasada se află în contact permanent cu autoritățile ucrainene în vederea identificării unui mecanism care ar asigura tranzitarea teritoriului ucrainean de către cetățenii moldoveni, care revin din Federația Rusă.
Fluxul de știri
0