Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a extrădat în Germania un cetățean moldovean acuzat de omor

© Sputnik / Игорь Зарембо / Trecere la banca de fotografiiBerlin
Berlin - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Rusia a extrădat în Germania un cetățean al Moldovei, învinuit de omor în timpul comiterii unui atac asupra familiei unor bijutieri.
CHIȘINĂU, 3 aug- Sputnik. Rusia a extrădat în Germania un cetățean moldovean acuzat de omor comis în timpul atacului asupra unei familii de bijutieri germani, le-a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Interne Irina Volk.
„Pe aeroportul internațional Domodedovo, cu participarea ofițerilor Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei, Serviciului Penitenciar Federal al Rusiei și organelor de trept ale Republicii Federale Germane, a fost extrădat cetățeanul Republicii Moldova Iuri Kalalb. El a fost anunțat în căutare internațională sub acuzația de omor, jaf și provocare de vătămări corporale grave ".
Potrivit ei, Kalalb a participat în componența unei bande la jefuirea unei familii de bijuterii. Infracțiunea a fost comisă în octombrie 2017, la Frankfurt pe Main. Complicii au intrat în apartamentul în care se aflau proprietarii și i-au atacat. Drept urmare, femeia s-a ales cu răni grave, iar soțul ei a murit din cauza rănilor căpătate.
Задержание - Sputnik Moldova, 1920, 09.07.2021
Societate
Un georgian a fost extrădat din Moldova: Ce punea la cale - VIDEO
În martie, Iuri Kalalb, care era anunțat în căutare, a fost reținut în regiunea Capitalei de către angajații Departamentului de investigare a crimelor din Moscova și BNC Interpol al Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei.
Fluxul de știri
0