Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Când se vor întruni deputații pentru a acorda votul de încredere Guvernului Gavrilița

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Abonare
Parlamentul urmează să se întrunească vineri, 6 august, pentru a acorda votul de încredere Guvernului Gavrilița. Astfel, în cadrul ședinței, candidatul la funcția de premier urmează să-și prezinte programul și echipa.
CHIŞINĂU, 3 aug - Sputnik. Biroul permanent al Parlamentului s-a întrunit astăzi în ședință pentru a decide când să fie convocată sesiunea extraordinară a Legislativului. Astfel, s-a luat hotărârea ca vineri, 6 august, deputații să se întrunească în ședință ca să acorde votul de încredere Guvernului Gavrilița.
 Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Politică
Ultima oră: Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
Începând cu ora 10:00, candidatul înaintat la funcția de premier Natalia Gavrilița își va prezenta programul guvernamental și echipa cu care urmează să lucreze în Guvern. Ulterior, deputații vor trebuie să decidă dacă îi acordă sau nu votul de încredere. Totodată, în sesiunea extraordinară urmează să fie dezbătut și proiectul pentru modificarea Hotărârii Parlamentului privind componența numerică și nominală a Biroului Permanent al Legislativului.
Deputații urmează să aprobe și componența nominală a delegațiilor Parlamentului Republici Moldova la organizațiile parlamentare internaționale și la organizațiile parlamentare bilaterale.
Preciză, că marți, 3 august, Natalia Gavrilița a făcut publică lista echipei guvernamentale. În frunte cu Gavriliță, din echipa sa mai fac parte alți 15 candidați.
Fluxul de știri
0