Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Îmbină utilul cu plăcutul: Unde poți să călătorești și să te vaccinezi în același timp

© Sputnik / Mihai CarausMaraton-rapel de vaccinare cu "Sputnik V"
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Abonare
Un nou maraton de vaccinare este organizat de către autoritățile din sănătate. De această dată, oamenii sunt îndemnați să călătorească și să se vaccineze concomitent.
CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Ministerul Sănătății, Centrul de Sănătate Rezina și Autoritățile administrației publice locale au organizat un nou maraton de vaccinare. Doritorii sunt așteptați pe parcursul zilei de duminică, 1 august, la mănăstirea „Sfânta Treime” din satul Saharna, raionul Rezina.
Tânără cu mască, SUA - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Coronavirus
Un nou ”epicentru” de răspândire a coronavirusului
Astfel, oamenii sunt îndemnați să viziteze locuri pitorești din țară, dar în același timp să se informeze despre noul virus și să-și administreze vaccinul împotriva acestuia.
Potrivit Ministerului Sănătății, în cadrul maratonul sunt disponibile vaccinurile Pfizer, AstraZeneca, Sinovac și Johnson&Johnson. Imunizarea are loc în centrul satului Saharna, în apropiere de mănăstire.
De la începutul campaniei de vaccinare, în țara noastră vaccinul anti-COVID și l-au administrat 1 042 636 de persoane, dintre acestea 493 746 au primit și a doua doză de ser.
Fluxul de știri
0