Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Îmbină utilul cu plăcutul: Unde poți să călătorești și să te vaccinezi în același timp

© Sputnik / Mihai CarausMaraton-rapel de vaccinare cu "Sputnik V"
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un nou maraton de vaccinare este organizat de către autoritățile din sănătate. De această dată, oamenii sunt îndemnați să călătorească și să se vaccineze concomitent.
CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Ministerul Sănătății, Centrul de Sănătate Rezina și Autoritățile administrației publice locale au organizat un nou maraton de vaccinare. Doritorii sunt așteptați pe parcursul zilei de duminică, 1 august, la mănăstirea „Sfânta Treime” din satul Saharna, raionul Rezina.
Tânără cu mască, SUA - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Coronavirus
Un nou ”epicentru” de răspândire a coronavirusului
Astfel, oamenii sunt îndemnați să viziteze locuri pitorești din țară, dar în același timp să se informeze despre noul virus și să-și administreze vaccinul împotriva acestuia.
Potrivit Ministerului Sănătății, în cadrul maratonul sunt disponibile vaccinurile Pfizer, AstraZeneca, Sinovac și Johnson&Johnson. Imunizarea are loc în centrul satului Saharna, în apropiere de mănăstire.
De la începutul campaniei de vaccinare, în țara noastră vaccinul anti-COVID și l-au administrat 1 042 636 de persoane, dintre acestea 493 746 au primit și a doua doză de ser.
Fluxul de știri
0