Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Un nou ”epicentru” de răspândire a coronavirusului

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaTânără cu mască, SUA
Tânără cu mască, SUA - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
SUA declară despre existența unui nou epicentru de răspândire a coronavirusului – unde a fost înregistrat un număr record de infectări.
CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. O creștere zilnică record pentru întreaga perioadă pandemie a cazurilor de infecție cu coronavirus - 21.683 - a fost înregistrată în statul american Florida, potrivit datelor publicate pe site-ul centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) din SUA, informează RIA Novosti.
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Coronavirus
Există riscul apariției unei noi tulpini COVID-19 cu o mortalitate de 35%
Recordul anterior a fost înregistrat pe 7 ianuarie curent, când creșterea zilnică a cazurilor de infecție a fost de 19 334. Aproximativ o cincime dintre toate cazurile noi de infecție cu coronavirus din SUA îi revin statului Florida, astfel că acesta devine noul epicentru al răspândirii bolii , notează agenția Bloomberg.
Statele Unite sunt lideri în lume în ceea ce privește numărul de persoane infectate cu coronavirus și numărul de decese.Conform ultimelor date ale Universității Hopkins, peste 34,9 milioane de oameni s-au infectat deja în țară, mai bine de 613 mii au murit.
Fluxul de știri
0