Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Punctele mobile de vaccinare vor activa și în august: Unde le găsim astăzi

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Autoritățile au decis să continue programul punctelor mobile de vaccinare și în luna august. Astfel, doritorii de a se imuniza o vor putea face și astăzi, 1 august.
CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Cei care încă nu au reușit să se vaccineze împotriva noului coronavirus, dar vor să o facă, sunt așteptați la punctele mobile care sunt amplasate în municipiul Chișinău. Acestea vor activa și pe parcursul lunii august. Începând cu ora 10:00, troleibuzul și autobuzul destinat special pentru campania de vaccinare staționează în Capitală și în suburbii.
Флаконы с надписью вакцина против коронавируса «AstraZeneca, Pfizer - Biontech, Johnson & Johnson, Sputnik V (COVID-19)»  - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2021
Coronavirus
Un nou lot de vaccin anti COVID-19 a ajuns în țară: A fost cumpărat din bani publici
Duminică, 1 august, troleibuzul poate fi găsit în sectorul Botanica, pe strada Decebal, vis-a-vis de magazinul „Varna”. Totodată, autobuzul staționează astăzi în Centru, pe strada Armenească, la parcarea de la Piața Centrală.
Doritorii pot merge să se imunizeze până la ora 18:00.
Primăria precizează de asemenea că, în zilele de weekend, autobuzul va fi amplasat pe strada Armenească, în parcarea de la intrarea în Piaţa Centrală.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Coronavirus
Există riscul apariției unei noi tulpini COVID-19 cu o mortalitate de 35%
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Conform datelor oficiale, în țară, 1 042 636 de persoane s-au imunizat deja împotriva noului coronavirus.
Fluxul de știri
0