Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Profeția politică a deceniului: Cine va fi următorul președinte al României

© Photo : Președenția RomânieiPalatul Cotroceni
Palatul Cotroceni - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Abonare
Sociologul Mirel Palada lansează o profeție politică șocantă, în măsură să răstoarne toate calculele politice pentru următorii ani
BUCUREȘTI, 1 aug – Sputnik, Marius Holdean. Mirel Palada anunță că România va avea ghinion încă zece ani pentru că există deja posibilitatea de a calcula cine va fi următorul președinte al României.
Laura Kovesi - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2019
Republica Moldova
„Planul B” pentru Laura Kovesi - Procuror General în Republica Moldova?
Potrivit sociologului, ar fi vorba chiar de Laura Codruța Kovesi.
”Nu vă dau date. Oricum n-o să le credeți. Oricum voi credeți în sondaje doar când este prea târziu. Sondez de ceva timp acest scenariu și, indiferent cum l-aș măsura, tot aia îmi iese. Cum o dau, cum o cotesc, tot Kodruța nimeresc. Mă doare la bască dacă credeți ce vă spun sau nu. Eu știu ce-mi iese din cifre”, mai spune Palada.
Sociologul amintește că încă din 2012 el a remarcat că Iohannis e singurul care îi face față lui Ponta, iar din 2017 a anunțat și că Iohannis va câștiga al doilea mandat în 2019 cu două treimi.
”Îmi aduc aminte de alți strălucitori cu cîtă emfază îl clamau pe Cioloș președinte. Ei, aș. Până a cîștigat Iohannis cu două treimi, fix cum îmi ieșea mie în sondaje”, mai spune Palada.
La fel va fi și acum, îi ironizează Palada pe sceptici.
”Sunt deja vaccinat de reticența voastră. Mă doare la bască ce credeți. Acuma doar atât vă spun: Laura Codruța Koveși președinte în 2024 (sau 2023, dacă pleacă Iohannis la NATO)”, este pofeția politică lansată de Mirel Palada.
Las asta aici, să fie semn, să rămînă dovadă. Să discutăm această profeție în 2024.
Hai, rîdeți și distrați-vă. Faceți mișto. Cît încă mai puteți. Mai sînt doi-trei ani pînă atunci. O eternitate.
O să fie bine. O să vă placă. O să doară umpic la început, că o să fie fără alifie. Dar pe urmă o să vă învățați și chiar o să dezvoltați un sănătos sindrom Stockholm.
Ghinion.
Fluxul de știri
0