Luptătorul Victor Ciobanu s-a calificat în semifinale la Jocurile Olimpice

Luptătorul Victor Ciobanu - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Abonare
Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu s-a calificat în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo, președintele Federației Internaționale de Lupte a fost impresionat de luptătorul moldovean.
CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Luptătorul moldovean a reușit să se califice în semifinalele categoriei de greutate 60 de kilograme. Victor Ciobanu a obținut victorii în fața vicecampionului european, turcul Kerem Kamal, cu un scor de 8 - 0, și în fața lui Zholaman Sharshenbekov din Kîrghizstan, cu scorul de 9 - 0.
© SputnikVictor Ciobanu
Victor Ciobanu - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2021
Victor Ciobanu
Duminică, 1 august, Victor Ciobanu va lupta cu cubanezul Luis Alberto Orta Sanchez. Astfel, potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, după o pauză de 25 de ani, Moldova ar putea avea din nou medalie la Jocurile Olimpice în proba de lupte greco-romane.
Tatiana Salcuțan  - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Oameni, locuri și istorii
Prin ce s-a remarcat a Tatiana Salcuțan la Jocurile de la Tokyo
Președintele Federației Internaționale de Lupte, Nenad Lalovic, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că cel mai mult l-a impresionat luptătorul moldovean.
„M-a impresionat luptătorul moldovean Victor Ciobanu. A avut niște procedee tehnice pe care nu le-am văzut până acum la alți luptători”, a declarat Nenad Lalovic.
Fluxul de știri
0