Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un bărbat a fost lovit de tren la Florești: Cum s-a întâmplat nenorocirea

© Sputnik / Caraus MihaiCalea ferata Chisinau
Calea ferata Chisinau - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Abonare
Un bărbat a murit în drum spre spital după ce a fost lovit de un tren marfar. Tragedia a avut loc în raionul Florești.
CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. În seara de vineri, în jurul orei 22:00, oamenii legii au fost alertați în legătură cu faptul că un bărbat a fost lovit de tren pe calea ferată. Accidentul s-a produc în satul Putinești, raionul Florești.
Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești Ina Moscaliuc a declarat pentru Sputnik Moldova că trenul marfar cu ruta Șoldănești - Bălți se deplasa prin satul Putinești, iar la un moment dat mașinistul a observat că la o distanță de aproape o sută de metri se zărește o umbră. Când trenul s-a mai apropiat puțin, mașinistul a înțeles că pe calea ferată este culcat un om.
Accident cu implicarea unui tren la Lipcani - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2021
Societate
Accident spectaculos cu implicarea unui tren: Ce s-a întâmplat cu șoferul mașinii - Foto
Acesta, conform instrucției, a conectat semnalul sonor, dar persoana nu a reacționat. Ulterior, mașinistul a apăsat frâna de avariere și a blocat roțile garniturii. Din nefericire, trenul nu a reușit să se oprească la timp și a lovit persoana care se afla pe calea ferată. În urma traumatismelor căpătate, bărbatul s-a stins în drum spre spital.
Oamenii legii au stabilit că victima este un bărbat de 35 de ani, locuitor al satului Gura Căinarului, raionul Florești. În prezent, ofițerii de Poliție investighează toate circumstanțele producerii accidentului, iar cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma expertizei medico-legale.
Fluxul de știri
0