Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie imensă: Adolescentul dispărut în apele Nistrului a fost găsit mort

© Photo : Miroslav RotariHidrocentrala de la Dubăsari
Hidrocentrala de la Dubăsari - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Abonare
Tragedie fără margini la Dubăsari. Adolescentul care a dispărut în apele Nistrului, lângă hidrocentrala de la Dubăsari, a fost găsit fără suflare de către scafandrieri.
CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. După 25 de ore de căutări în apele râului Nistru, scafandrierii au găsit corpul neînsuflețit al adolescentului care joi a fost dat dispărut, după ce o plută improvizată s-a răsturnat pe râul Nistru.
Nistru - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Accidente
De negăsit! Un adolescent, căutat timp de două zile sub apele Nistrului - VIDEO
Potrivit IGSU, în dimineața de sâmbătă, 31 iulie, salvatorii au ieșit din nou la căutări, iar în jurul orei 09:45, corpul neînsuflețit al băiatului de 15 ani a fost observat la suprafața apei, la distanța de un kilometru de la hidrocentrală. Salvatorii au reușit recuperarea corpului neînsuflețit al minorului către ora 10:07, cu ajutorul echipamentului specializat.
Amintim că băiatul în vârstă de 15 ani a fost dat dispărut după ce o plută improvizată s-a răsturnat pe râul Nistru, lângă hidrocentrală. Tragedia a avut loc în data de 29 iulie, în apropiere de satul Ustia, raionul Dubăsari.
Conform datelor IGSU, de la începutul acestui an, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 64 de persoane, inclusiv 13 minori.
Fluxul de știri
0