Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

De negăsit! Un adolescent, căutat timp de două zile sub apele Nistrului - VIDEO

© Sputnik / Evghenii PanasencoNistru
Nistru - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Abonare
De două zile, scafandrierii caută un minor dispărut pe râul Nistru, în apropiere de localitatea Ustia, raionul Dubăsari.
CHIȘINĂU, 30 iul - Sputnik. Un băiat de 15 ani, care a fost dat dispărut după ce plută improvizată pe care se afla s-a inversat pe râul Nistru, este de negăsit. De două zile, salvatorii îl caută în continuu. Căutările se fac atât sub apă, cât și pe malul râului.
"Specialiștii vor verifica toate porțiunile de relief a malului, iar pe parcursul zilei de azi, scafandrierii vor continua lucrările de căutare subacvatică în apropierea barajului hidrocentralei Dubăsari, precum și în direcția orașului Vadul lui Vodă folosind scanerul sonor acustic performant", se arată într-un comunicat emis de IGSU.
În căutarea minorului sunt implicate 27 de persoane. Scafandrieri lucrează la adâncime maximă de 12 metri. La fața locului a ajuns echipa de psihologi din cadrul IGSU, care acordă asistența rudelor îndurerate.
Fluxul de știri
0